Nieuws
Lees voor

Anouk Vermeer-de Boer benoemd als voorzitter raad van bestuur Kempenhaeghe

De raad van toezicht van Kempenhaeghe is verheugd te kunnen melden dat Anouk Vermeer-de Boer per 1 februari 2023 is benoemd als voorzitter raad van bestuur van Kempenhaeghe. Kempenhaeghe is een expertisecentrum voor epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen en omvat eveneens onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse.

Anouk Vermeer A5 DSC 3759
Lees voor

Vertrouwen in voortzetting succesvolle samenwerking

Anouk Vermeer-de Boer is sinds 1 oktober 2022 werkzaam bij Kempenhaeghe als interim-bestuurder. De raad van toezicht heeft alle vertrouwen in de voortzetting van de succesvolle samenwerking conform de reeds ingezette koers. Annemiek Jetten, voorzitter raad van toezicht: “We hebben Anouk Vermeer leren kennen als een pragmatische en doortastende bestuurder, die snel de verbinding heeft gevonden met Kempenhaeghe en ketenpartners. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de komende jaren met oog voor vernieuwing en duurzaamheid de toekomst van Kempenhaeghe vormgeeft.”

Lees voor

Uitkijken naar samenwerking voor de beste zorg en het beste onderwijs

Anouk Vermeer–de Boer: “In de afgelopen periode heb ik Kempenhaeghe leren kennen als een uniek en uitdagend expertisecentrum met bevlogen professionals. Ik kijk er naar uit om samen met alle collega’s de beste zorg en het beste onderwijs te kunnen blijven bieden voor onze patiënten, cliënten en leerlingen en daarnaast richting te geven voor de toekomst.”

De werving van het lid raad van bestuur is inmiddels gestart en daarmee hoopt de raad van toezicht binnenkort Kempenhaeghe te kunnen voorzien van een voltallige raad van bestuur.