Lees voor

Maak het verschil

In Kempenhaeghe maken wij iedere dag het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Door onze patiënten, cliënten en leerlingen, ondanks hun diagnose of beperking, meer perspectief te bieden.

En wie wil nu niet werken in een dynamische omgeving waarbij je je niet alleen dienstverlenend opstelt, maar samen met andere professionals in teamverband en vanuit verschillende invalshoeken oog hebt voor de specifieke behoeften van de patiënt? Waarbij je samenwerkt met academische centra andere kennisinstituten op zoek naar oplossingen? Spreekt dit je aan, lees dan verder.

Verder lezen
Lees voor

Vacatures

Kempenhaeghe heeft voortdurend behoefte aan professionals die binnen onze organisatie passen. Wij zoeken zeer regelmatig nieuwe collega's in de functie van verpleegkundige, verzorgende en activiteitenbegeleider. Ook is er regelmatig ruimte voor KNF-laboranten. En op De Berkenschutse is behoefte aan professionals die op gedreven wijze de uitdagingen willen aangaan die werken met onze doelgroepen met zich meebrengt.

Verder zijn we altijd geïnteresseerd in neurologen, klinisch neurofysiologen, kinderartsen, artsen-in-opleiding, arts-assistenten en onderzoekers die serieuze belangstelling hebben voor ons vakgebied of zich daarop oriënteren. Hen nodigen wij graag uit om vrijblijvend kennis te maken onze organisatie. Wij laten graag zien wat we doen.

Vacatures bij Kempenhaeghe

Vacatures bij Berkenschutse

Verder lezen
Lees voor

Vakantiewerk

Beste zorgstudent, wil jij deze zomer meer verdienen met vakantiewerk dat er écht toe doet?

Meld je dan snel aan via https://werkenenleren.kempenhaeghe.nl/

Je krijgt gratis deelname aan de Kempenhaeghe Summerworkshop en doorkijkjes in het gespecialiseerde werkveld. Aan het einde van je vakantiewerk ontvang je een certificaat met alcoholvrij borrelen. En ... je verdient meer dan het minimumloon, met werk dat er écht toe doet in de mooiste zorginstelling in Nederland. Werk je minimaal 4 weken, dan ontvang je extra € 250 bonus!

Verder lezen
Lees voor

Stage en opleiding

Juist in deze tijd, nu het zorg- en onderwijslandschap zo aan het veranderen is, wil Kempenhaeghe blijven beschikken over vakbekwame, gekwalificeerde medewerkers met hart voor hun werk. Medewerkers die passen binnen onze organisatie. Beroepspraktijkvorming en opleiden zijn daarin belangrijk, niet alleen voor de student en de beroepsgroep, maar ook voor Kempenhaeghe.

We dragen in de vorm van stageplaatsen graag bij aan opleiding van professionals. We hebben een diversiteit aan mogelijkheden voor mbo- en hbo-studenten. Vooral in de  zorgverlening is er veel ruimte, maar ook binnen andere onderdelen van onze centra zijn er opties. Het gebeurt regelmatig dat we stagiaires na afloop van de stage een nader overeen te komen contractvorm - meestal conform de CAO Ziekenhuizen - kunnen aanbieden.

 

Verder lezen
Lees voor

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers vormen het kloppende hart van Kempenhaeghe. Zonder uitzondering gaat het om betekenisvolle ondersteuning

Door de inzet van vrijwilligers krijgen bewoners en patiënten extra tijd en aandacht. Of is het mogelijk extra faciliteiten te scheppen. Momenteel zijn zo’n 300 vrijwilligers bij ons actief.

Verder lezen