Nieuws
Lees voor

Geactualiseerde richtlijn Epilepsie; 4 geüpdatete modules’. Uitgelicht in het Tijdschrift voor Neurologie en Neurochirurgie (TNN)

Epilepsie is een veelvoorkomende aandoening. De ontwikkelingen op diagnostisch en behandelgebied zijn talrijk. Om kwaliteit van zorg in dit veranderende spectrum te borgen, zijn op de actualiteit gebaseerde richtlijnen nodig. De richtlijn Epilepsie bestaat uit 26 modules.

Onlangs zijn onder leiding van de voorzitter van de werkgroep richtlijn epilepsie, prof. dr. M. Majoie, samen met auteurs dr. T. Draak, dr. R. Lazeron, dr. J. van Tuijl en dr. P. Klarenbeek, de geactualiseerde modules van deze richtlijn beschikbaar gekomen.

In het blad TNN (Tijdschrift voor Neurologie en Neurochirurgie) van december 2023 wordt beschreven wat er nieuw is ten opzichte van de vorige versie van de richtlijn, en wat de consequenties zijn voor de dagelijkse praktijk.

Bekijk hier de online versie van het artikel: https://www.tnnonline.nl/journal-article/richtlijn-epilepsie-geactualiseerd-4-geupdatete-modules/ of klik hier voor het volledige artikel.