Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen
Lees voor

Nationale Slaapdag Kempenhaeghe 23 maart

Kempenhaeghe, locatie Heeze, zet in het kader van de Nationale Slaapdag op
zaterdag 23 maart 2013 tussen 10.00 – 13.30 uur haar deuren open voor het publiek.

In de polikliniek van het centrum van slaapgeneeskunde Heeze is er een informatiemarkt en worden er slaaptips gegeven. Dr. Ingrid Verbeek geeft om 11.00 en 12.15 uur een lezing over slaapproblemen bij volwassenen en kinderen. Bezoekers kunnen vragen stellen aan onze slaapdeskundigen, waaronder ook kinderarts Nele Vandenbussche.
U bent van harte welkom!

Het landelijke thema van de Nationale Slaapweek van 25 t/m 30 maart is ‘Slaapgewoontes van kinderen en hoe ouders die ervaren’. Op zaterdag 30 maart wordt ook de klok weer verzet. Landelijk en in Kempenhaeghe aanleiding om het accent op slaap te leggen.

In de regio West-Brabant besteden wij eveneens aandacht aan de Nationale Slaapdag. Dit zal plaatsvinden in het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht Breda op zaterdag 23 maart van 10.00 -13.30 uur. Verschillende presentaties worden gegeven door slaapdeskundigen van het Amphia Ziekenhuis en van Kempenhaeghe, locatie Hans Berger Kliniek te Oosterhout.

Het centrum voor slaapgeneeskunde van Kempenhaeghe is het grootste multidisciplinaire slaapcentrum van Nederland. Kempenhaeghe biedt uitgebreide diagnostiek en behandeling als het gaat om ernstige en complexe slaapstoornissen. Om een goede diagnose (probleem en oorzaak) en behandeling vast te stellen, is vaak de kennis van meerdere deskundigen nodig. Kempenhaeghe heeft deze specialisten ‘in huis’. De dienstverlening van Kempenhaeghe is opgebouwd uit jarenlange ervaring en uitgevoerd onderzoek naar uiteenlopende slaapstoornissen.