Nieuws
Lees voor

Augustus 2022: Coronabeleid in Kempenhaeghe

Nadat in het voorjaar op landelijk niveau bijna alle coronamaatregelen zijn vervallen, zijn ook in Kempenhaeghe de maatregelen afgeschaald. Maar net als andere organisaties in de zorg blijven we nog voorzichtig met het doel - soms kwetsbare – patiënten te beschermen.

Daarom geldt nog steeds het volgende:

  • De basismaatregelen ‘thuisblijven en testen bij klachten’, ‘goed handen wassen’, ‘geen handen schudden’ en ‘ventileren’ blijven geldig voor iedereen, net als het advies om 1,5 meter afstand te houden waar dat kan.
  • Bij contact met patiënten op momenten of in situaties waarin 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden, blijven zorgmedewerkers een chirurgisch mondmasker dragen. Aan patiënten – en eventueel aan hun begeleiders of bezoek - wordt in zulke gevallen ook gevraagd een mondmasker te dragen. De regeling voor bezoek aan opgenomen patiënten versoepelt. Het kan nodig zijn om extra afwegingen te maken rondom individuele patiënten of als gevolg van bepaalde situaties. In dat geval informeert de zorgverlener u.
Lees voor

Bezoek aan (poli)kliniek

Heeft u een consult of onderzoek in Kempenhaeghe? Of bezoekt u een opgenomen patiënt? Leest u dan de geldende corona-afspraken na:

- Bezoek aan (poli)kliniek van Kempenhaeghe
- Bezoek aan een opgenomen patiënt in Kempenhaeghe

Wij danken u voor uw begrip.

Let op: De informatie op deze pagina geldt onder voorbehoud van veranderingen en omstandigheden.