Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen

Zondag 13 juli 2014

Circus Magic

Evenemententerrein Providentia
Lees meer...

Ook dit jaar zal het jaarlijkse Circus Magic weer georganiseerd worden, een evenement voor jong en oud! Op 13 juli zal het circus plaatsvinden op het evenemententerrein Providentia. De tijden zijn om 14.00 en 15.30. De kaartverkoop start op 15 juni in de Ten Braeckezaal Providentia in Sterksel en een kaartje kost €7,00.

Poster Circus Magic

Maandag 14 juli 2014

Doe-weken

Kempenhaeghe Heeze
Lees meer...

Van 14 juli t/m 24 juli vinden de doe-weken plaats binnen Kempenhaeghe. Dit vakantieprogramma is bestemt voor kinderen die in Kempenhaeghe verblijven of onder poliklinische behandeling zijn. Gedurende de eerste twee vakantie weken van de (school)zomervakantie vinden er diverse speciale (mid)dagactiviteiten plaats. Denk hierbij aan een spannende film kijken, een gezellige muziekmiddag en een spectaculaire show van een vuurspuwer.

Zaterdag 06 september 2014

Kermis

Providentia
Lees meer...

Op zaterdag 6 en zondag 7 september vind op Providentia de jaarlijkse gezellige kermis plaats. De kermis wordt georganiseerd voor bewoners, familieleden en andere belangstellenden. Bezoekers van de kermis kunnen deelnemen aan diverse spellen, genieten van lekkernijen zoals ijsjes, popcorn en suikerspin of een ritje maken in een van de attracties met een aangepaste snelheid. Een heuse kermis voor jong en oud!

Zondag 05 oktober 2014

Proviloop

Providentia Sterksel
Lees meer...

Op zondagochtend 5 oktober 2014 wordt de tweede Proviloop gehouden, een hardloopevenement met verschillende afstanden. Er wordt een prachtig parcours afgelegd door Sterksel en omgeving dat over verharde en deels onverharde weg loopt. Iedereen kan hieraan meedoen. De start is om 10.30 uur. Er is een gezamelijke warming-up om 10.10 uur. Er kan gekozen worden uit diverse afstanden: 3, 6, 9 en 12 kilometer. Vlak voor de start van de Proviloop is er een Kempy-loop van maximaal 500 meter speciaal voor de kinderen en bewoners van Kempenhaeghe.

 

Inschrijven kan via bijgevoegde link: www.inschrijven.nl

 

Ps. Wellicht een mooie voorbereiding voor de marathon Eindhoven 2014.

 

 

Maandag 03 november 2014

Landelijke EMB dag

't Scureken Heeze
Lees meer...

Landelijke EMB dag (Ernstig Meervoudig Beperkt Gedragsdeskundigen).