Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen

Zaterdag 06 september 2014

Kermis

Providentia
Lees meer...

Op zaterdag 6 en zondag 7 september vind op Providentia de jaarlijkse gezellige kermis plaats. De kermis wordt georganiseerd voor bewoners, familieleden en andere belangstellenden. Bezoekers van de kermis kunnen deelnemen aan diverse spellen, genieten van lekkernijen zoals ijsjes, popcorn en suikerspin of een ritje maken in een van de attracties met een aangepaste snelheid. Een heuse kermis voor jong en oud!

Zondag 05 oktober 2014

Proviloop

Providentia Sterksel
Lees meer...

Op zondagochtend 5 oktober 2014 wordt de tweede Proviloop gehouden, een hardloopevenement met verschillende afstanden. Er wordt een prachtig parcours afgelegd door Sterksel en omgeving dat over verharde en deels onverharde weg loopt. Iedereen kan hieraan meedoen. De start is om 10.30 uur. Er is een gezamelijke warming-up om 10.10 uur. Er kan gekozen worden uit diverse afstanden: 3, 6, 9 en 12 kilometer. Vlak voor de start van de Proviloop is er een Kempy-loop van maximaal 500 meter speciaal voor de kinderen en bewoners van Kempenhaeghe.

 

Inschrijven kan via bijgevoegde link: www.inschrijven.nl

 

Ps. Wellicht een mooie voorbereiding voor de marathon Eindhoven 2014.

 

 

Donderdag 09 oktober 2014

Wetenschappelijke NVS-vergadering

Locatie Heeze
Lees meer...

De Landelijke Werkgroep Nervus Vagus Stimulatie (NVS) organiseert haar wetenschappelijke jaarvergadering op donderdag 9 oktober 2014 in Kempenhaeghe. De bijeenkomst wordt georganiseerd ins samenwerking met de Vlaamse NVS werkgroep.

Maandag 03 november 2014

Landelijke EMB dag

't Scureken Heeze
Lees meer...

Landelijke EMB dag (Ernstig Meervoudig Beperkt Gedragsdeskundigen).

Donderdag 26 maart 2015

Update@Kempenhaeghe.nl

Lees meer...

Jaarlijks (inter)nationaal congres Kempenhaeghe Update@Kempenhaeghe.nl op het gebied van epilepsie en slaapgeneeskunde. Het programma hiervoor en de wijze van inschrijven is t.z.t. te vinden op deze website.

Vrijdag 27 maart 2015

Update@Kempenhaeghe.nl

Lees meer...

Jaarlijks (inter)nationaal congres Kempenhaeghe Update@Kempenhaeghe.nl op het gebied van epilepsie en slaapgeneeskunde. Het programma hiervoor en de wijze van inschrijven is t.z.t. te vinden op deze website.