Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen

Zaterdag 06 september 2014

Kermis

Providentia
Lees meer...

Op zaterdag 6 en zondag 7 september vind op Providentia de jaarlijkse gezellige kermis plaats. De kermis wordt georganiseerd voor bewoners, familieleden en andere belangstellenden. Bezoekers van de kermis kunnen deelnemen aan diverse spellen, genieten van lekkernijen zoals ijsjes, popcorn en suikerspin of een ritje maken in een van de attracties met een aangepaste snelheid. Een heuse kermis voor jong en oud!

Donderdag 30 oktober 2014

NOLK jaarvergadering 30 oktober

Kempenhaeghe Heeze
Lees meer...

Donderdag 30 oktober wordt de jaarvergadering NOLK*) op Kempenhaeghe gehouden.

Op het programma staan diverse boeiende presentaties, ledenvergadering en is er ruimte voor het spreken van collega's. Binnenkort verschijnt het programma. Kijk ook op www.NOLK.info

*) NOLK is een netwerk van instellingen en professionals op het gebied van onvoldoende verklaarde lichamelijk klachten (OLK). Het bundelt de krachten zodat de kwaliteit van behandeling, scholing en onderzoek verbetert.

Maandag 03 november 2014

Landelijke EMB dag

't Scureken Heeze
Lees meer...

Het Platform Ernstig Meervoudig Gehandicapten (EMG) organiseert op 3 november in Kempenhaeghe een landelijke dag EMB gedragsdeskundigen en onderzoekers. Petri Embregts, hoogleraar Mensen met een verstandelijke beperking, spreekt plenair over hoe onderzoek en praktijk elkaar kunnen versterken. Gesprekthema’s op deze dag zijn: gedragsproblemen, ouders en professionals, slapen, zorg en dwang, epilepsie en medicatie en de rol van de gedragsdeskundige, domotica, puberteit en EMB, epilepsie en dagbesteding. Het congres wordt geleid door deskundigen vanuit diverse organisaties, waaronder slaap- en epilepsiedeskundigen van Kempenhaeghe. Voor meer informatie programma en opgeven: http://www.platformemg.nl/agendapunten/landelijke-dag-emb-gedragsdeskundigen-en-onderzoekers-2/

 

Vrijdag 28 november 2014

Informatiebijeenkomst arbeidsdeskundigen

Kempenhaeghe Heeze
Lees meer...

Op vrijdag 28 november organiseert Kempenhaeghe een informatiebijeenkomst over epilepsie en slaap voor arbeidsdeskundigen. Deskundigen vanuit het Academisch Centrum voor Epileptologie en het Centrum voor Slaapgeneeskunde geven voorlichting. Onder leiding van arbeidsconsulent Leonie Diepman van de afdeling Maatschappelijk Werk vindt discussie plaats naar aanleiding van arbeidsvragen.

Donderdag 26 maart 2015

Update@Kempenhaeghe.nl

Lees meer...

Jaarlijks (inter)nationaal congres Kempenhaeghe Update@Kempenhaeghe.nl op het gebied van epilepsie en slaapgeneeskunde. Het programma hiervoor en de wijze van inschrijven is t.z.t. te vinden op deze website.

Vrijdag 27 maart 2015

Update@Kempenhaeghe.nl

Lees meer...

Jaarlijks (inter)nationaal congres Kempenhaeghe Update@Kempenhaeghe.nl op het gebied van epilepsie en slaapgeneeskunde. Het programma hiervoor en de wijze van inschrijven is t.z.t. te vinden op deze website.