U zocht informatie over:
Lees voor

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze website van Kempenhaeghe biedt patiënten en bezoekers, verwijzers, onderzoekers, studenten, sollicitanten en overige geïnteresseerden algemene informatie over de dienstverlening van Kempenhaeghe en over de aandoeningen met welke patienten bij ons terecht kunnen.

Deze website geeft geen medisch en/of persoonlijk advies. Ook is de informatie niet per definitie van toepassing voor uw individuele situatie. Mensen met gezondheidsklachten raden wij te allen tijde aan deze persoonlijk met hun arts te bespreken. De informatie op deze website vervangt niet de informatie die behandelaars u verstrekken.

Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website, kunnen geen rechten aan deze website worden ontleend. Kempenhaeghe aanvaardt geen aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze website.

Copyright

Mocht u elementen uit deze website (teksten, graphics, foto's, filmpjes etc.) willen gebruiken voor voorlichtings- of scholingsdoeleinden, neemt u hiervoor dan contact op met de dienst Marketing & Communicatie van Kempenhaeghe.

Het Kempenhaeghe logo, het Kempenhaeghe-woordmerk, het Kempenhaeghe-beeldmerk en de Kempenhaeghe pay-off 'Alle kennis. Alle aandacht.' zijn merkrechtelijk beschermd.

Links naar derden

Op de Kempenhaeghe-website staan links naar derden. Kempenhaeghe is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud, voor de privacybescherming of voor de diensten die via websites van derden worden aangeboden.

Contact- en verwijsformulier

Gebruikt u voor het leggen van contact met Kempehaeghe de daarvoor bestemde formulieren op deze website. Daarmee kunt u uw gegevens en informatie veilig aanreiken. Kempenhaeghe behandelt gegevens die binnenkomen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de geldende Europese privacywetgeving.

Het contact – en verwijsformulier is niet bedoeld en geschikt voor urgente vragen of spoedeisende zaken.

Beveiliging

Kempenhaeghe vindt de veiligheid van deze website belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging kan het gebeuren dat er toch een zwakke plek is. Als u een zwakke plek vindt, horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij verzoeken u dan uw bevinding te e-mailen naar marketingencommunicatie@kempenhaeghe.nl