Contact opnemen met Kempenhaeghe
Vestigingen

Bezoekadres: Sterkselseweg 65, 5591 VE Heeze

T (040) 227 93 00 (hoofdgebouw)

T (040) 227 96 66 (afdeling VSOf)

Attentie: De Berkenschutse is vanaf station Heeze te bereiken met Taxbus. U dient hiervoor van tevoren te reseveren, zie https://taxbus.nl/

Lees voor

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie?

Met dit formulier kunt u uw vraag richten tot De Berkenschutse, het aan Kempenhaeghe gelieerde centrum voor onderwijsexpertise.

U kunt uw gegevens en uw vraag, opmerking of suggestie via onderstaand formulier veilig aanreiken. Kempenhaeghe en De Berkenschutse behandelen de gegevens die binnenkomen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de geldende Europese privacywetgeving.

Wij attenderen u erop dat dit contactformulier niet bedoeld is voor urgente vragen of spoedeisende zaken. Dat geldt ook voor het aanreiken van medische of andere privacygevoelige informatie.

  • Is uw kind onder behandeling van Kempenhaeghe? Leg dan uw vragen over onderzoek of behandeling rechtstreeks voor aan (de secretaresse van) de behandelend arts. U kunt daarvoor ook het zorgportaal mijn.kempenhaeghe.nl gebruiken.
  • Zit uw kind op school op De Berkenschutse? Leg dan uw vragen rondom leren, welbevinden of leerprestaties van uw kind rechtstreeks voor aan de docent of schoolmaatschappelijk werk.

Dank voor uw interesse. Wij helpen u graag verder.