Contact opnemen met Kempenhaeghe
Vestigingen

Bezoekadres: Sterkselseweg 65, 5591 VE Heeze
Postadres: Postbus 61, 5590 AB Heeze

T (040) 227 94 00

De poli Slaapgeneeskunde is telefonisch bereikbaar van 08:30-10:30 uur en van 14:30-16:30 uur. We vragen u bij telefonische vragen in deze tijdsblokken contact op te nemen.

Heeft u een spoedvraag, dan kunt u uiteraard tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Attentie: Kempenhaeghe is vanaf Station Heeze te bereiken met Taxbus. U dient hiervoor van tevoren te reserveren. Zie https://taxbus.nl/

Bezoekadres: Nieuwe Prinsenkade 20, 4811 VC Breda
Postadres: Postbus 3451, 4800 DL Breda

T (076) 209 3700

Lees voor

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie?

Vanzelfsprekend kunt u Kempenhaeghe telefonisch bereiken maar liever raden wij u aan het contactformulier te gebruiken. Met dit formulier kunt u uw vraag direct richten tot het centrum of de dienst van uw keuze.

U kunt uw gegevens en uw vraag, opmerking of suggestie via onderstaand formulier veilig aanreiken. Kempenhaeghe behandelt de gegevens die binnenkomen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de geldende Europese privacywetgeving.

Wij attenderen u erop dat het contactformulier niet bedoeld is voor urgente vragen of spoedeisende zaken. Dat geldt ook voor het aanreiken van medische of andere privacygevoelige informatie. Neemt u voor het afmelden van uw afspraak telefonisch contact op met het secretariaat van de polikliniek.

  • Bent u, uw kind of familielid onder behandeling van Kempenhaeghe? Leg dan uw vragen over onderzoek of behandeling rechtstreeks voor aan (de secretaresse van) de behandelend arts. U kunt daarvoor ook het zorgportaal gebruiken.
  • Wilt u uw patiënt doorverwijzen? Gebruikt u dan het verwijsformulier onder ‘Verwijzer’ op deze website.

Dank voor uw interesse in Kempenhaeghe. Wij helpen u graag verder.