Contact opnemen met Kempenhaeghe
Vestigingen

Bezoekadres: Laan van Providentia 1, Sterksel
Postadres: Postbus 61, 5590 AB Heeze

T (040) 227 94 08

Lees voor

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie?

Vanzelfsprekend kunt u Kempenhaeghe telefonisch bereiken maar liever raden wij u aan het contactformulier te gebruiken. Met dit formulier kunt u uw vraag direct richten tot het centrum of de dienst van uw keuze.

U kunt uw gegevens en uw vraag, opmerking of suggestie via onderstaand formulier veilig aanreiken. Kempenhaeghe behandelt de gegevens die binnenkomen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de geldende Europese privacywetgeving

Wij attenderen u erop dat het contactformulier niet bedoeld is voor urgente vragen of spoedeisende zaken. Dat geldt ook voor het aanreiken van medische of andere privacygevoelige informatie.

  • Verblijft uw kind of familielid in het Centrum voor Epilepsiewoonzorg? Leg dan uw vragen over de woonbegeleiding of behandeling rechtstreeks voor aan de hoofbehandelaar of persoonlijk begeleider. U kunt daarvoor ook het zorgportaal gebruiken.
  • Wilt u een cliënt verwijzen? Neemt u dan telefonisch contact op met het zorgservicebureau of laat via het webformulier enkel úw gegevens achter, nìet die van uw cliënt. Wij nemen daarvoor contact met u op.

Dank voor uw interesse in Kempenhaeghe. Wij helpen u graag verder.