U zocht informatie over:
Lees voor

Collegiaal overleg epilepsie

Uw patiënt, onze hulp

Weet u niet zeker of de aanvallen van uw patiënt(je) epilepsie zijn? Wilt u overleg over de epilepsie van uw patiënt(je)? Heeft u vragen met welk anti-epilepticum u het beste kunt behandelen? Wilt u uw patiënt(je) en/of ouders/partner verder kunnen voorlichten? Is er psychologische-, maatschappelijke- of schoolondersteuning nodig? Epilepsie roept veel vragen op.

Voor kinderartsen, (kinder)neurologen en artsen VG die graag overleg of advies willen, is Kempenhaeghe dagelijks makkelijk bereikbaar. Een (kinder)neuroloog van het kinderteam en een neuroloog van het volwassenteam zijn beschikbaar om uw casus te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u eventueel verder te helpen. Het overleg vindt telefonisch plaats.

Hoe werkt het?

Heeft u een vraag of wilt u graag uw casus bespreken met onze (kinder)neurologen? Bel hiervoor het nummer: 040-2279777 (intercollegiale lijn: toets 2). Een (kinder)neuroloog van het kinderteam en een neuroloog van het volwassenteam zijn altijd beschikbaar voor uw vragen. Het team is dagelijks op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17 uur.

Directe verwijzing van een patiënt blijft uiteraard altijd mogelijk via: https://www.kempenhaeghe.nl/ep...