Nieuws
Lees voor

Heraccreditatie Centrum voor Slaapgeneeskunde voor goede zorg

Deze zomer ontving Centrum voor Slaapgeneeskunde van Kempenhaeghe het vijfjaarlijkse kwaliteitskeurmerk van SVNL, de Slaapgeneeskundevereniging Nederland. Voor de derde keer op rij bleek de slaapgeneeskundige zorg op de locaties in Heeze en in Oosterhout van hoogstaand niveau.

8a
Lees voor

Positieve beoordeling

De SVNL komt voort uit de Stichting Federatie algemene SlaapCentra (FSC), de organisatie die tot voor kort de accreditatie van slaapcentra verzorgde. Deze stichting is inmiddels opgenomen in de SVNL. SVNL nam daarmee ook de visitaties voor accreditatie over. Na een visitatiebezoek aan Kempenhaeghe ontving het centrum een positieve beoordeling van de SVNL als erkenning van de kwalitatief goede zorg die geboden wordt.

Lees voor

Trots op accreditatie en onze medewerkers

Longarts-somnoloog/medisch hoofd Lisette Venekamp: “We zijn trots op deze accreditatie, die tot stand komt dankzij de voortdurende inzet van al onze medewerkers, hun enthousiasme, kennis en kunde om de slaapgeneeskunde iedere dag beter te maken. Met alle kennis en alle aandacht voor het beste perspectief voor de patiënt.”

Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe houdt zich dagelijks bezig met diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen van kinderen tot ouderen in de volle breedte van de slaapzorg.
Meer informatie https://www.kempenhaeghe.nl/slaapstoornissen/