Internationaal symposium
Lees voor

Update@kempenhaeghe.nl 2020

 

Attentie: Update@Kempenhaeghe.nl 2020 geannuleerd!

Het symposium Update@kempenhaeghe.nl 2020 met het thema 'Connections'  dat op 20 maart in Heeze zou plaatsvinden is geannuleerd. Dit in verband met maatregelen die te maken hebben met de bestrijding van de verspreiding van het coronavirus.  

We onderzoeken de haalbaarheid van het eventueel verplaatsen van het symposium naar een andere datum. Als dat lukt, berichten we daarover en openen we opnieuw de inschrijving.

In de afgelopen decennia heeft het jaarlijks symposium Update@kempenhaeghe.nl zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende symposia in het vakgebied van epileptologie en slaapgeneeskunde in Nederland en Vlaanderen. Een onderscheidend gezelschap van nationale en internationale sprekers garandeert kwalitatieve inhoud op het gebied van de klinische vraagstukken, resultaten van actueel wetenschappelijk onderzoek en illustratieve casussen.

Lees voor

Programma en inschrijving

 

Op onze speciale eventwebsite https://www.kempenhaeghe-events.nl/ vindt u nadere informatie over het symposiumprogramma. Naast de hoofdsessies over epileptologie en slaapgeneeskunde zijn er specifieke sessie over  specialistische kindzorg van Kempenhaeghe en over zorg en onderwijs bij kinderen met neurologisch gebaseerde leer- en ontwikkelingsstoornissen. Verder zijn er specifieke sessies over epilepsie en genetica, aanvalsdetectie, imaging en over epilepsiechirurgie. 

Lees voor

Accreditatie

De symposiumorganisatie heeft accreditatie aangevraagd bij de volgende beroepsverenigingen:

  • De Nederlandse Vereniging voor Neurologie
  • De Vlaamse Vereniging voor Neurologie
  • De Vereniging voor Artsen voor Verstandelijk gehandicapten
  • De Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose
  • De KNO-vereniging
  • De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde
  • De Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie
  • De Nederlandse Vereniging voor Neuropsychologie
  • De beroepsvereniging voor Verpleegkundig Specialisten
Lees voor

Terugblik 21ste editie Update@kempenhaeghe.nl

 

De 21e editie van het symposium Update@kempenhaeghe.nl  voor vond plaats op 12, 13 en 14 juni 2019. Een 50-tal sprekers uit binnen- en buitenland boeide de in totaal ruim 550 deelnemers. Op onze event-website kunt u enkele programmonderdelen nog bekijken https://www.kempenhaeghe-events.nl/