Vakantiewerk bij Kempenhaeghe
Lees voor

Deze zomer meer verdienen met vakantiewerk dat er echt toe doet!

 

Beste zorgstudent,

Wil jij deze zomer meer verdienen met vakantiewerk dat er écht toe doet? Waarbij jij het verschil maakt voor een ander én waar je ook werkt aan je eigen beroepenoriëntatie en ontwikkeling? Kom dan werken bij Kempenhaeghe!

Samen met het team bied je zorg en begeleiding aan onze bewoners. Naast verzorgende taken, zoals eten geven, wassen en aankleden, begeleid je onze bewoners bij hun activiteiten. Dankzij jouw enthousiasme en aandacht zitten onze bewoners deze zomer met een glimlach in de huiskamer of misschien wel lekker in het zonnetje. Jij maakt hun dag!

Wij bieden je een (vakantie)baan, waarin je veel betekent voor onze bewoners en onze collega’s. In de Summerworkshop leer je meer over de ins en outs van onze zorg. Je krijgt een prima salaris dat afgestemd is op jouw opleiding. Aan het einde van je je werkperiode ontvang je een certificaat. 

Lees voor

Jij maakt het verschil

Tijdens je vakantiewerk bij Kempenhaeghe

  • Verdien je meer dan het minimumloon (én bij 4 weken werken ontvang je €250 bonus!)
  • Doe je werk dat er écht toe doet
  • Krijg je een Summerworkshop op het gebied van zorg en welzijn
  • Werk je in een gezellige groene woonomgeving

Als vakantiekracht

  • Ben je 17 jaar of ouder
  • Volg je een zorg- of welzijn opleiding of start je een opleiding in zorg en welzijn
  • Wil je graag aan de slag als vakantiemedewerker in de woonzorg of activiteitenbegeleiding 

Kun je niet wachten tot de zomer begint? Upload dan snel je motivatiebrief en CV via de sollicitatielink op https://werkenenleren.kempenhaeghe.nl/

Vermeld bij je motivatie welke periode en hoeveel uur je beschikbaar bent. Heb je vragen? Mail of bel naar vakantiewerk@kempenhaeghe.nl of 040 – 2279275.