Stagemogelijkheden
Lees voor

Erkend leerbedrijf

Via het aanbieden van een scala aan stagemogelijkheden in de zorg draagt Kempenhaeghe bij aan opleiding van professionals. Toekomstige zorgverleners bieden we een inkijkje in ons expertisecentrum. Omgekeerd krijgen wij inzage in de nieuwste inzichten op het gebied van vakbekwaamheid en helpen we deze ook te ontwikkelen.

Onze stageplaatsen voldoen aan de kwaliteitseisen die van belang zijn voor beroepspraktijkvorming. Dat betekent dat wij stageplaatsen aanbieden die passen bij iemands niveau en opleiding, met toekenning van een persoonlijke werkbegeleider. Kempenhaeghe is een door SBB erkend leerbedrijf conform de wettelijke eis voor mbo-studenten.

Op het gebied van opleiding en scholing werken we onder meer samen met ROC Eindhoven (sector zorg en welzijn), Fontys Hogeschool Eindhoven, Avans Hogeschool en Gildeopleiding Limburg.

Wil je als mbo-er of hbo-er stage lopen op een van onze locaties in de omgeving van Heeze of in Oosterhout? Neem dan contact op via (040) 227 92 75 of stuur een sollicitatie naar secretariaatP&O@kempenhaeghe.nl