U zocht informatie over:
Lees voor

Kan ik mijn mening geven over de zorg van Kempenhaeghe?

Om steeds actuele informatie over ervaringen met en meningen over onze zorg te verkrijgen, vragen we elke maand aan een groep nieuwe patiënten om tien minuten tijd te nemen om een digitale vragenlijst in te vullen. We zien zo wat we goed doen en belangrijker: we leren we op welke punten we verder kunnen verbeteren. Zo werken we continu aan de kwaliteit van onze zorg.

Elke maand ontvangen nieuwe patiënten per e-mail een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Wij doen deze willekeurige selectie zelf en verstrekken hiervoor geen gegevens aan derden.

De antwoorden op de vragenlijsten worden strikt vertrouwelijk verzameld door Opinionmeter. Kempenhaeghe en uw zorgverzekeraar zien niet of u de vragenlijst wel of niet heeft ingevuld. Ook kunnen zij niet achterhalen welke antwoorden u heeft gegeven.

Kempenhaeghe waardeert het zeer als patiënten bereid zijn om mee te werken aan het tevredenheidsonderzoek. Maar deelname is altijd vrijwillig. Het wel of niet meedoen heeft geen gevolg voor de zorg die u krijgt of voor uw verzekering.

Wilt u rechtstreeks uw mening of een terugkoppeling geven over onze zorg? Dan kunt uw altijd uw behandelaar of anderen medewerkers aanspreken.

Synoniemen
patienttevredenheidsonderzoek mening van patiënten PREM