Nieuws
Lees voor

Trots op onze collega's in Ik Zorg campagne

VWS lanceerde onlangs de arbeidsmarktcampagne Ik Zorg. Deze vierjarige campagne is zorg breed en moet helpen om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn.

Kempenhaeghe zet zich graag in voor deze campagne en is trots op collega’s Loes en Mike die hieraan meewerken. Beiden vertellen waarom zij kozen voor de zorg en wat hun werk zo leuk maakt. Samen werken aan de beste zorg om hét verschil te maken voor onze cliënten door hun specifieke kennis en gerichte aandacht in te zetten. Loes startte dertig jaar geleden als oproepkracht en is als een van de weinige verpleegkundig specialisten in Nederland gepromoveerd. Mike maakte na elf jaar alsnog zijn droom waar. Mike werkt als assistent-woonbegeleider en is blij dat hij heeft doorgezet. Hij stapte vanuit de metaal over naar de zorg .

Lees voor

Lees de verhalen van Loes en Mike

Wil jij weten waarom Mike de overstap naar de zorg maakte? Of hoe Loes haar kennis en kunde inzet om ervoor te zorgen dat patiënten zelf de regie houden? Lees dan hun verhalen op werkenbijKempenhaeghe en op Ik Zorg: ontdekdezorg.nl.

Wil jij weten wat Kempenhaeghe als werkgever voor jou kan betekenen? Bel of mail met Marieke Groenen of een van haar collega's via groenenm@kempenhaeghe.nl, telefoon 040-2279275.