Nieuws
Lees voor

Trots op onze collega's in Ik Zorg campagne

VWS lanceerde onlangs de arbeidsmarktcampagne Ik Zorg. Deze vierjarige campagne is zorg breed en moet helpen om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook Kempenhaeghe zet zich in voor deze campagne en is trots op collega’s Loes en Mike die hieraan meewerken. Beiden vertellen waarom zij kozen voor de zorg en wat hun werk zo leuk maakt. Samen werken aan de beste zorg om hét verschil te maken voor onze cliënten. 

Loes startte dertig jaar geleden als oproepkracht en is als een van de weinige verpleegkundig specialisten in Nederland gepromoveerd. Mike maakte na elf jaar alsnog zijn droom waar. Hij stapte vanuit de metaal over naar de zorg. Mike werkt als assistent-woonbegeleider en is blij dat hij heeft doorgezet.

Lees voor

Wandel 15 maart met Mike mee!

Wil jij weten waarom Mike de overstap naar de zorg maakte? Kom dan luisteren naar zijn verhaal op vrijdagmiddag 15 maart en wandel om 16.00 uur met onze collega’s mee. We laten je het prachtige terrein Kloostervelden Sterksel zien, waar onze bewoners in een gewone wijk wonen. Je bent van harte welkom! Geef je op bij Marieke Groenen: groenenm@kempenhaeghe.nl, telefoon 040-2279275. 

Lees de hele verhalen van Mike en Loes op werkenbijKempenhaeghe en op Ik Zorg: ontdekdezorg.nl