Nieuws
Lees voor

Onze collega's lopen mee met Epilepsieloop!

Diverse collega's van Kempenhaeghe lopen mee met de Epilepsieloop voor meer onderzoek voor beste zorg voor mensen met epilepsie.

Epilepsieloop met mieke
Lees voor

Steun onze collega's bij de Epilepsieloop

Artsen, verpleegkundigen en andere collega’s van Kempenhaeghe lopen met verschillende teams op 8 oktober de Epilepsieloop van EpilepsieNL. Met hun deelname aan de Epilepsieloop vragen ze in het bijzonder aandacht voor de beste zorg voor kinderen en volwassenen met epilepsie. Als expertisecentrum Kempenhaeghe kennen we als geen ander de impact die epilepsie heeft. Samen blijven we zoeken naar de beste oplossing en streven we naar het beste perspectief voor de patiënt.

Foto Mieke Daamen
Lees voor

Mieke Daamen over 'impact van een kind met epilepsie'

Verpleegkundig specialist Mieke Daamen: “Op 8 oktober doe ik samen met mijn collega's mee aan de EpilepsieLoop vanuit onze locatie Heeze. Als verpleegkundig specialist op Kempenhaeghe werk ik met kinderen met epilepsie. Dagelijks word ik geconfronteerd met epilepsie en de gevolgen die dit met zich meebrengt. De impact op psycho-sociaal vlak, angst voor een aanval, onzekerheid die dit met zich meebrengt. Slapeloze nachten van ouders, bang om een aanval te missen. Leerproblemen die door epilepsie kunnen ontstaan. En ook het loslaten van je kind als er een aanval kan komen. Dagelijks innemen van medicijnen en de bijwerkingen die kunnen optreden. En zo kan ik nog even doorgaan... Op deze manier wil ik geld inzamelen voor meer onderzoek, zodat de zorg voor mensen met epilepsie verbeterd kan worden.”

Lees voor

Samen in de aanval tegen epilepsie!

Wil je ook meelopen of een collega of team van Kempenhaeghe ondersteunen? Kijk dan op https://www.epilepsieloop.nl/, zoek op ‘Kempenhaeghe’ en je vindt onze teams en collega’s, die allen gemotiveerd zijn om samen in de aanval te gaan tegen epilepsie!