Nieuws
Lees voor

Nieuwe bestuurder Kempenhaeghe

Graag informeren wij u dat drs. ing. Anouk Vermeer op 1 oktober 2022 is benoemd als interim-bestuurder van Kempenhaeghe. Per 1 januari 2023 zal zij drs. Nico Geurts MHA als voorzitter raad van bestuur a.i. opvolgen.

59a
Lees voor

Wisseling van de wacht

Nico Geurts heeft aangegeven dat hij na een mooie tijd bij Kempenhaeghe, graag ruimte wil om op vrije wijze inrichting te geven aan een nieuwe levensfase: “Kempenhaeghe is een mooie organisatie, waar ik acht jaar met veel plezier heb gewerkt. Ik zal het ook zeker gaan missen, maar desalniettemin heb ik besloten om per 1 januari 2023 te stoppen.”

Anouk Vermeer is een ervaren zorgbestuurder. Na in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft zij de afgelopen jaren als directeur en lid raad van bestuur gewerkt respectievelijk in het Catharinaziekenhuis en het UMC Utrecht. “Ik vind het een mooie uitdaging om voor Kempenhaeghe en de Berkenschutse te werken, een unieke organisatie die zich richt op innovatieve zorg en onderwijs.”

Lees voor

Afscheid Nico Geurts

De raad van toezicht is verheugd dat met de komst van Anouk Vermeer continuïteit van bestuur gerealiseerd kan worden binnen Kempenhaeghe en De Berkenschutse. Het is spijtig dat Nico Geurts Kempenhaeghe gaat verlaten. Hij heeft als bestuurder veel voor Kempenhaeghe en De Berkenschutse betekend en gerealiseerd.

De komende maanden zullen Anouk Vermeer en Nico Geurts gezamenlijk optrekken. De wervingsprocedure voor een definitieve invulling van de raad van bestuur is gestart.