Nieuws
Lees voor

Voorzitter raad van bestuur Marlène Chatrou verlaat Kempenhaeghe per november 2021

Met ingang van 15 november 2021 vervolgt Marlène Chatrou, voorzitter raad van bestuur van onze organisatie, haar carrière als lid raad van bestuur bij Zorggroep Archipel, een organisatie in ouderenzorg.

DSC 7653
Lees voor

Mooie jaren bij Kempenhaeghe

Marlène: “Na (bijna) tien mooie jaren bij Kempenhaeghe wil ik me nog een keer inzetten voor een ander zorgdomein in onze samenleving. De kans om voor een andere doelgroep op bestuurlijk niveau te mogen werken grijp ik graag aan, maar het is ook met pijn in het hart. Het was geen gemakkelijke keuze. Kempenhaeghe is een prachtige organisatie waar ik met veel plezier werk. De uitzonderlijke betrokkenheid van onze medewerkers bij onze cliënten, patiënten en leerlingen en het werken in een expertisecentrum voor care, cure en onderwijs, geeft veel werkplezier. Onderdeel zijn van Kempenhaeghe heb ik altijd ervaren als een voorrecht. Toch is de tijd gekomen om een nieuwe stap in mijn loopbaan te zetten. Ik hoop bij Archipel met net zoveel plezier te mogen werken als ik hier ervaar.”

Lees voor

Veel waardering

De raad van toezicht heeft zeer veel waardering voor de grote inzet en uitstekende staat van dienst van Marlène Chatrou voor Kempenhaeghe. De raad acht haar vertrek een groot gemis voor Kempenhaeghe en De Berkenschutse, maar ziet ook de kansen en mogelijkheden die er voor Marlène bij Archipel liggen. De raad wenst haar daarom veel succes in haar nieuwe baan.

Marlène Chatrou zal tot 15 november in functie blijven. De raad van toezicht van Kempenhaeghe beraadt zich over haar opvolging.

Namens de raad van toezicht,
Thierry van Dessel, voorzitter raad van toezicht Kempenhaeghe