Nieuws
Lees voor

Klinisch wetenschappelijk symposium Update@Kempenhaeghe op 31 maart 2023

Op 31 maart 2023 organiseert Kempenhaeghe al weer haar 223ste klinisch wetenschappelijk symposium Update@Kempenhaeghe; 'De juiste zorg op de juiste plek' in onze doelgroepen epilepsie, slaap en neurologische leerstoornissen. Het event vindt plaats op onze locatie in Heeze.

Lees voor

Update op een dag!

Het symposium is gericht op professionals die in de dagelijkse praktijk te maken hebben met patiënten met epilepsie, verstoorde slaap en/of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen. Passende zorg moet de gezondheidszorg in de toekomst goed, toegankelijk en betaalbaar houden. Hoe gaan we daar binnen onze aandachtsgebieden mee om?

Op één dag geven meer dan 50 professionals een update over recente ontwikkelingen binnen epilepsie, slaapgeneeskunde en neurologische leerstoornissen (met onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse). Een uitgebreid scala aan onderwerpen komt aan bod, we gaan in op de vertaling van het wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk en er wordt bijzondere casuïstiek besproken. Een mooie gelegenheid om ook te netwerken.

Lees voor

Meer informatie en aanmelden (via eventwebsite)

Behandelt u patiënten met epilepsie, doet u onderzoek naar epilepsie, wilt u meer weer over slaapstoornissen of ziet u kinderen met neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen? Of bent u ook geïnteresseerd in een rondleiding in de bijzondere woonwijk Kloostervelden waar bewoners met epilepsie wonen te midden van een gewone woonwijk? Kijk dan naar het volledige programma en meldt u zich aan via de website. Wij ontmoeten u graag. https://www.kempenhaeghe-events.nl/