Nieuws
Lees voor

Kempenhaeghe start werving raad van bestuur

Kempenhaeghe is gestart met de wervingsprocedure voor een nieuwe voorzitter en een lid van de raad van bestuur. Dit na de bekendmaking van Nico Geurts, a.i. voorzitter raad van bestuur, dat hij per 1-1-2023 afscheid neemt van Kempenhaeghe. Geurts nam de honneurs van voorzitter waar sinds het vertrek van Marlène Chatrou eind 2022. De wervingsprocedure voor geïnteresseerde kandidaten in de functie voorzitter raad van bestuur én de functie lid van de raad van bestuur loopt via Suur & Company.

Kijk hier voor de vacature voorzitter raad van bestuur Kempenhaeghe.

Kijk hier voor de vacature lid raad van bestuur Kempenhaeghe.

Lees voor

Kempenhaeghe zoekt

Kempenhaeghe neemt met haar aanbod een bijzondere positie in zorg en onderwijs in. Dit vereist ook een bestuursvoorzitter en lid raad van bestuur met bijzondere talenten: naast de bewezen kwalificaties als directeur/bestuurder wordt voor beide functies een heldere lange-termijn-visie gevraagd op de toekomstige medisch-technische ontwikkelingen van de zorg op het gebied van met name epilepsie, slaapgeneeskunde en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Dit geldt ook voor ontwikkelingen binnen het speciaal onderwijs.

Lees voor

Uitdagingen

De uitdagingen voor Kempenhaeghe voor de komende jaren zijn onder meer het vinden van een goede balans tussen academisering en optimale zorgverlening plus de verdieping en verbreding van de verbinding tussen de centra en met partners in de vele netwerken. Tevens is het streven om de mogelijkheden van digitalisering en technologische ontwikkelingen verder te exploreren en te implementeren in de zorg en in het onderwijs en een structureel financieel gezonde basis te behouden.

Lees voor

Interesse?

Graag nodigen we kandidaten die zich herkennen in dit profiel uit om via de bovenstaande links hun interesse kenbaar te maken bij SUUR & Company.