Nieuws
Lees voor

Erwin van Geenen benoemd als lid raad van bestuur Kempenhaeghe

De raad van toezicht van Kempenhaeghe is verheugd te kunnen melden dat de heer Erwin van Geenen is benoemd als lid raad van bestuur van Kempenhaeghe. Kempenhaeghe is een expertisecentrum voor epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen en omvat eveneens onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse.

Foto Erwin van Geenen
Lees voor

Ervaring

Erwin van Geenen werkt momenteel nog als lid van het college van bestuur van HAS green academy in Den Bosch en Venlo. Hij heeft een achtergrond in economie en artificiële intelligentie. Zijn eerdere ervaringen heeft hij opgedaan bij het ministerie van economische zaken, Achmea zorg en UMC Utrecht. Hij zal, samen met Anouk Vermeer-de Boer, gezamenlijk de raad van bestuur van Kempenhaeghe gaan vormen. De raad van toezicht heeft alle vertrouwen dat zij als raad van bestuur de komende jaren Kempenhaeghe op toekomstbestendige wijze zullen besturen.

Lees voor

Samen vormgeven aan toekomst Kempenhaeghe

Annemiek Jetten, voorzitter raad van toezicht, zegt: “We hebben in Erwin van Geenen een wijze en doortastende bestuurder gevonden met kennis en ervaring in zowel zorg als onderwijs. Samen met Anouk Vermeer zal hij de uitdaging aan gaan om met oog voor vernieuwing en duurzaamheid de toekomst van Kempenhaeghe vorm te geven.”

Lees voor

Uitkijken naar plezierige samenwerking

Erwin van Geenen geeft aan: “Kempenhaeghe is een prachtige organisatie die gespecialiseerde zorg, onderwijs en onderzoek verenigt. De insteek om deze domeinen in samenhang aan te bieden, spreekt me zeer aan. Ik wil hier heel graag mijn bijdrage aan leveren en ik zie uit naar een plezierige samenwerking.”

Lees voor

Start werkzaamheden

Erwin van Geenen zal op 15 augustus 2023 bij Kempenhaeghe starten.