Nieuws
Lees voor

Maak ook jij graag het verschil? Kom kijken bij Kempenhaeghe!

In Kempenhaeghe maken we iedere dag het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Door onze patiënten, cliënten en leerlingen, ondanks hun diagnose of beperking, meer perspectief te bieden. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving, waarin de cliënt centraal staat. Daarbij werken we samen met collega-instellingen of academische kennisinstituten in de brainportregio en daarbuiten.

Wil je met jouw kennis en aandacht het verschil maken? Kom gerust eens kijken en bespreek met – misschien wel jouw nieuwe collega’s – de mogelijkheden binnen Kempenhaeghe. 
Lees ook onze medewerkersverhalen op onze website. https://www.kempenhaeghe.nl/het-verhaal-van/medewerkers/

 

Verder lezen
Lees voor

Wandel door de zorg met collega's als Mike en Henri

Vrijdag 15 maart om 16.00 uur

Mike maakte de overstap vanuit de metaalsector naar de zorg en werkt als assistent-woonbegeleider. Henri werkt al jaren als verpleegkundige in ons Opnamecentrum. Ben jij benieuwd hoe Mike de overstap bevalt of waarom Henri al zolang bij een gespecialiseerd centrum als Kempenhaeghe werkt? En wil je weten wat Kempenhaeghe voor jou kan betekenen? Wandel dan op 15 maart mee in een prachtige groene woon-/werkomgeving in Kloostervelden Sterksel en hoor hun verhalen over Kempenhaeghe als werkgever.

Interesse? Geef je snel op bij Marieke Groenen: groenenm@kempenhaeghe.nl.

Lees voor

Kennismaken met Kempenhaeghe op Kansenmarkt zorg

Donderdag 14 maart van 11.00 –18.00 uur
Vrijdag 15 maart van 11.00 – 20.00 uur
Zaterdag 16 maart van 11.00 – 17.00 uur

Op deze data vindt in het hart van de Brainportregio de Kansenmarkt voor de zorg plaats. Het voormalige pand van V&D in Eindhoven wordt dan omgetoverd tot het Warehouse of Innovation. Kempenhaeghe werkt als een van de gespecialiseerde centra in epilepsie, slaapgeneeskunde en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen mee aan doorbraken in de zorg. Wil jij ook de diepte in en werken in een expertisecentrum? Ga tijdens de Kansenmarkt in gesprek met onze collega’s over de mogelijkheden bij Kempenhaeghe. Van vacatures tot opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Inschrijven is niet nodig. Je bent van harte welkom.

Lees voor

Kijkje op woonzorgafdeling voor gediplomeerde woonbegeleiders

Woensdagochtend 21 maart om 09.30 uur*
Appelvinkstraat 9, Kloostervelden, Sterksel

Hallo gediplomeerd woonbegeleider,
‘Klopt jouw hart voor moderne en gespecialiseerde woonzorg?’

In het gespecialiseerde Centrum voor Epilepsiewoonzorg Kempenhaeghe draait de zorg rond mensen met complexe epilepsie en bijkomende aandoeningen. Wil jij ook de diepte in en werken in een expertisecentrum? We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen op een MCG-woonzorgafdeling aan de Appelvinkstraat in Kloostervelden, Sterksel. In deze bijzonder ‘gewone’ woonwijk wonen, leven en snoezelen onze bewoners omgeven door historie en natuur.

Meld je aan via: solliciteren@kempenhaeghe.nl.
*Komt deze dag je niet uit maar heb je wel belangstelling? Stuur ook dan gerust een e-mail. Een nieuwe afspraak is dan zo gemaakt.

Lees voor

Kom kennismaken bij Kempenhaeghe op 28 maart!

Donderdag 28 maart 2019 van 17.30–19.00 uur* Lunchrestaurant De Broeders, Kloostervelden, Sterksel 

Hallo aankomende collega,
‘Wil jij meer weten over werken bij Kempenhaeghe?’

Wil jij ook de diepte in en werken in een expertisecentrum? In de directe zorg of ondersteuning, als gediplomeerd zorgprofessional of als zij-instromer? Ga in gesprek over werken bij Kempenhaeghe. Hoor meer over onze vacatures, arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. We vertellen je er graag alles over.

Meld je aan via: solliciteren@kempenhaeghe.nl.
*Komt deze dag je niet uit maar heb je wel belangstelling? Stuur ook dan gerust een e-mail. Een nieuwe afspraak is dan zo gemaakt.