Nieuws
Lees voor

Nieuwste inzichten tijdens Update@kempenhaeghe!

Op 12, 13 en 14 juni vond in Heeze en Sterksel het internationale symposium Update@Kempenhaeghe.nl plaats, hét congres dat behandelaars en wetenschappers de nieuwste inzichten biedt in epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelstoornissen.

Tijdens de congresdagen deelden onderzoekers van medische en technologische faculteiten er hun kennis. Ook jonge onderzoekers werden via posterpresentaties uitgenodigd om hun onderzoeksprojecten toe te lichten.

 

Lees voor

Verbindingen leggen

Ook was er een innovatiesessie die Kempenhaeghe onder meer in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven organiseerde.

Hierin werden ziekenhuispraktijk, wetenschap en industrie bij elkaar gebracht om klinische vraagstukken op het gebied van neurologische aandoeningen zoals epilepsie en slaapstoornissen te verbinden met mogelijke medisch-technologische oplossingen.

Lees voor

Bijdragen aan perspectieven voor patiƫnten

Update@Kempenhaeghe verbindt en draagt zo bij aan het creëren van nieuwe kansen en perspectieven voor patiënten.

In drie dagen boeide een 50-tal sprekers uit binnen- en buitenland de in totaal ruim 550 deelnemers. We kijken terug op een zeer geslaagd symposium en zien weer uit naar de volgende editie.

Op de symposiumwebsite kunt u de verschillende programmonderdelen nog bekijken https://www.kempenhaeghe-events.nl/