Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen
Lees voor

Zorg bij ernstige slaapstoornissen

Afbeelding

Het Centrum voor Slaapgeneeskunde van Kempenhaeghe is het grootste multidisciplinaire slaapcentrum van Nederland. We bieden uitgebreide diagnostiek en behandeling als het gaat om ernstige en complexe slaapstoornissen. Om een goede diagnose (probleem en oorzaak) en behandeling vast te stellen, is vaak de kennis van meerdere deskundigen nodig. Kempenhaeghe heeft deze specialisten ‘in huis’.* De dienstverlening van Kempenhaeghe is opgebouwd uit jarenlange ervaring en uitgevoerd onderzoek naar uiteenlopende slaapstoornissen.

Bundeling van kennis

In het centrum voor slaapgeneeskunde van Kempenhaeghe werken zorgverleners met...
Lees meer...
In het Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe werken zorgverleners met verschillende professionele specialismen. Samen werken ze in een zogenoemd multidisciplinair team. Samen komen ze tot een zo goed mogelijke diagnose van de slaapstoornis en de behandeling ervan. De eindverantwoordelijkheid voor de behandeling ligt bij de hoofdbehandelaar. Meestal is dit een neuroloog of longarts, soms een psychiater of gedragswetenschapper. 

Zorg op maat voor slaappatiŽnt

Ernstige slaapstoornissen en/of het gebruik van medicijnen kunnen invloed hebben op...
Lees meer...
Ernstige slaapstoornissen en/of het gebruik van medicijnen kunnen invloed hebben op iemands stemming en prestaties in het werk of op school. 'De slaappatiënt' bestaat niet. De gevolgen van de slaapstoornis voor iemands functioneren verschillen per persoon. Elke patiënt vraagt dan ook een eigen vorm van ondersteuning. Kempenhaeghe biedt hierin maatwerk. 

Tijd en aandacht voor slaappatiŽnt

Tijd en aandacht voor de patiŽnt kenmerkt de benadering van...
Lees meer...
Tijd en aandacht voor de patiënt kenmerkt de benadering van het Centrum voor Slaapgeneeskunde van Kempenhaeghe. U kunt uitgebreid uw verhaal doen en rekenen op vele vormen van begeleiding. De diagnose, behandeling en begeleiding worden afgestemd op uw zorgvraag.