Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen
Lees voor

Werken bij Kempenhaeghe

Klik hierboven op de filmpjes over werken in de zorg bij Kempenhaeghe.
 
Werken bij Kempenhaeghe
Werken bij Kempenhaeghe betekent werken in een centrum dat nationaal en internationaal aan de weg timmert. Voortdurend zoeken wij nieuwe manieren om mensen met epilepsie, slaapstoornissen en/of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen nog beter te kunnen helpen.
 
Patiëntenzorg staat voorop maar wetenschappelijk onderzoek speelt ook een belangrijke rol. Kempenhaeghe werkt samen met academische ziekenhuizen, universiteiten en collega-instituten. Ontwikkeling en overdracht van expertise staan altijd ten dienste van de zorg en de kwaliteit van leven van patiënten.
 
Kempenhaeghe is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Professionals met een gezonde dosis ondernemerschap. Mensen die niet alleen openstaan voor vernieuwingen, maar daaraan ook zelf inhoud kunnen geven. Wie die eigenschappen in zich heeft, krijgt bij ons ruim baan.
 
Kempenhaeghe zoekt zeer regelmatig nieuwe collega’s in de functie van verpleegkundigen, verzorgenden en activiteitenbegeleiders. Ook is er regelmatig ruimte voor KNF-laboranten.
 
Kempenhaeghe hecht grote waarde aan een zorgvuldige bejegening en een relatie op basis van betrouwbaarheid tussen medewerkers en patiënten en bewoners. Wie bij Kempenhaeghe gaat werken in de patiëntenzorg is verplicht om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) af te geven. Tijdens de sollicitatieprocedure krijgt u hierover meer informatie.
 
Vacaturespagina Kempenhaeghe