Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen
Lees voor

Ruimte voor professionals

Afbeelding

De komende jaren heeft Kempenhaeghe vanwege uitbreiding en pensionering, ruimte voor meerdere professionals. Kempenhaeghe is ambitieus; in de patiëntenzorg en in wetenschappelijk onderzoek. 
 
Als expertisecentrum heeft Kempenhaeghe te maken met patiënten met complexe, indringende vraagstellingen. Via hoogwaardige vormen van diagnostisch onderzoek èn persoonlijke aandacht voor de patiënt, zoeken wij daarop antwoorden. Die vinden we in de vorm van toegesneden, soms minder bekende, behandelmethoden en waar nodig psychosociale begeleiding. Deze diepgang op inhoudelijk vlak en in het contact met de patiënt zijn aantrekkelijke kanten van het werken bij Kempenhaeghe.
 
Wij komen graag in contact met neurologen, klinisch neurofysiologen, neurologen-in-opleiding en arts-assistenten. Serieuze kandidaten, die belangstelling hebben voor ons vakgebied of zich daarop oriënteren, nodigen wij graag uit om vrijblijvend kennis te maken onze organisatie. Wij tonen u graag ons werk.
 
Interesse?
Wij nodigen u graag uit voor een nadere uitwisseling van gedachten over uw en onze mogelijkheden. Mogelijk hebt u belangstelling voor een vrijblijvend bezoek aan Kempenhaeghe. In overleg met u plannen we graag een informele ontmoeting. Neemt u daartoe contact op via het secretariaat via T (040) 227 91 69.