Eerste hulp bij epilepsie-aanvallenAdviezen bij slaapproblemen
Lees voor

Gespecialiseerd in epilepsie

Wanneer u te maken heeft met een complexe vorm van epilepsie, waarvoor uw arts of specialist niet de oorzaak en/of de juiste behandeling kan bepalen, kunnen specialisten van het Academisch Centrum voor Epileptologie Kempenhaeghe & Maastricht UMC+ mogelijk wel helpen. Bij een ingewikkelde vorm van epilepsie is vaak de kennis van meerdere deskundigen nodig om een goede diagnose (probleem en oorzaak) en behandeling vast te stellen. Het Academisch Centrum voor Epileptologie heeft deze specialisten ‘in huis’. Het Academisch Centrum voor Epileptologie heeft ervaring met veel onderzoeksmethoden en behandelvormen en met het begeleiden van kinderen en volwassenen met epilepsie.
 
Meer epilepsieklinieken en poliklinieken 
In Heeze, Maastricht en in Oosterhout heeft het Academisch Centrum voor Epileptologie epilepsie-(poli)klinieken voor onderzoek, behandeling of voor een opname. Verder kunt u in meer plaatsen terecht in poliklinieken, te weten in: Sittard, Enschede, Winterswijk, Nijmegen, Goes, Terneuzen, Rotterdam, Dordrecht en Krimpen a/d IJssel.
 
Daarnaast biedt het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe woonvoorzieningen, onderwijs en dagactiviteiten aan voor kinderen en volwassenen met epilepsie en een verstandelijke beperking. Adressen poliklinieken
 
Meer informatie